23948sdkhjf

Tim Jørnsen får ansvar för Postnords e-handel och logistik

Tim Jørnsen blir från 1 januari 2017 chef för Postnords affärsområde eCommerce & Logistics och medlem av Postnords koncernledning – Group Executive Team.
Tim Jørnsen har sedan juli varit tillförordnad chef för affärsområdet och tidigare chef för Product Management inom affärsområdet.
- Tim har gjort ett mycket bra arbete som tillförordnad affärsområdeschef och jag är mycket nöjd med att han nu permanent övertar ledningen över detta viktiga affärsområde säger Postnords koncernchef Håkan Ericsson.
Tim Jørnsen ser positivt på sin kommande befattning.
- Det känns jättebra att få den här möjligheten, säger han. Jag har haft rollen som tillförordnad affärsområdeschef under ett antal månader nu och det är en utmaning som jag har tagit med ödmjukhet då det är en komplex roll. Vi har en väldigt fin tillväxt inom B2C sidan där vi genom att fokusera på konsumentdriven logistik har underlättat för e-handlande nordbor. Denna utveckling ska vi fortsätta samtidigt som vi ska fokusera på att lyfta tillväxten inom B2B paket och tungt gods samt fortsätta att bygga vår verksamhet i Norden.
Tim Jørnsen har lång och bred erfarenhet från flera logistikverksamheter. Tidigare arbeten utanför Postnord inbegriper bland annat koncerndirektör i Posten Norges/Brings nordiska logistikverksamhet utanför Norge samt vd i Palletways Europe och UPS Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11