23948sdkhjf

Annonsering

Transportnet erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring som vänder sig direkt till din målgrupp inom transport- och logistikbranschen,

Du kan annonsera i print, på webbplatsen och i vårt nyhetsbrev som vi skickar till 10675 personer i branschen.

För mer information kontakta:
Dilan Ramadan
Mediechef
+46 (0)73 682 53 04Transport & Logistik Idag är affärstidningen för hela transport- och logistikbranschen, inklusive materialhantering. Våra läsare är inköpare, logistik-, lager- och produktionschefer, chefer inom supply chain management samt chefer inom speditions-, transportförmedlings- och logistikbolag, material- och lagerhanteringsföretag, åkerier, rederier, flyg- och tågfraktbolag.

Transportnet.se förser branschen med de senaste transport- och logistiknyheterna, även nyheter inom infrastruktur och transportpolitik. Två gånger per vecka – tisdagar och torsdagar – skickar vi också ut Sveriges största nyhetsbrev inom transport och logistik.

Medieinformation 2024 - Ladda ner här
Media information 2024 in English - Download
Materialspecifikation - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner här (Zip)


Medlemskap och digital annonsering


Ett medlemskap kostar 12.900 kr/år. Läs mer om medlemskapet.
Medlemspaket - Läs mer här
Bli Medlem - Ladda ner här


Jobb i fokus


Med Jobb i fokus syns ni på startsidan på transportnet.se med logotyp och aktuell tjänst. Förutom en fantastik möjlighet att attrahera passiva jobbsökare blir detta också riktigt bra marknadsföring riktad mot hela er bransch ni visar att ni finns där ute, satsar och rekryterar.

Detta ingår vid en annonspublicering på transportnet.se
• Platsannons i upp till 30 dagar på transportnet.se
• Platsannons i upp till 30 dagar även synligt via mobil och platta
• Synlighet i vårt Nyhetsbrev som når ut till 10 700 personer i branschen! (Svårslaget)
• Bannerplats på startsidan på Transportnet.se synlig med både företagslogotyp och aktuell tjänst

Med detta paket når ni som kunder effektivt både aktiva och passiva kandidater inom precis rätt målgrupp!

Pris 8900kr.


Information


Riktlinjer för annonsörer
Det ska tydligt framgå för läsarna på Transportnet vad som är en annons och vad som är redaktionell text. Annonser måste därför skilja sig från layouten - både på portalen och i nyhetsbrevet, så att läsarna inte vilseleds och tror att en annons är en artikel som skrivits av redaktionen.
I allmänhet uppmanas annonsörer att använda ett annat teckensnitt än vårt. På webbplatsen visas ordet Annons automatiskt precis ovanför bannern, i nyhetsbrevet ska ordet Annons tydligt visas högst upp i annonsen om det inte är alldeles uppenbart att det är en annons - detta för att följa marknadsföringslagen.
Om vi anser att annonsen är för nära redaktionella texter, kommer vi att begära att teckensnittet ändras och/eller lägga till företagslogotypen, så att det är uppenbart att det är en annons. Detta görs för att följa de regler som utfärdats av konsumentverket.

Allmänna villkor för annonsering och event - Ladda ner här

Sänd till en kollega

0.093