23948sdkhjf

Annonsering

Transportnet erbjuder prisvärd och effektiv marknadsföring som vänder sig direkt till din målgrupp inom transport- och logistikbranschen,

Du kan annonsera i print, på webbplatsen och i vårt nyhetsbrev som vi skickar till 10713 personer i branschen.

Görel Johansson
Mediechef
gorel.johansson@nordiskemedier.se
+46 (0)736 82 53 65

Transport & Logistik Idag är affärstidningen för hela transport- och logistikbranschen, inklusive materialhantering. Våra läsare är inköpare, logistik-, lager- och produktionschefer, chefer inom supply chain management samt chefer inom speditions-, transportförmedlings- och logistikbolag, material- och lagerhanteringsföretag, åkerier, rederier, flyg- och tågfraktbolag.

Transportnet.se förser branschen med de senaste transport- och logistiknyheterna, även nyheter inom infrastruktur och transportpolitik. Två gånger per vecka – tisdagar och torsdagar – skickar vi också ut Sveriges största nyhetsbrev inom transport och logistik.


Medieinformation 2021 - Ladda ner här
Medieinformation 2022 - Ladda ner här
Media information 2021 in English - Download
Media information 2022 in English - Download
Materialspecifikation - Ladda ner här
Submission of Ads - Download
Prepresspaket - Ladda ner här (Zip)


Medlemskap och digital annonsering


Ett medlemskap kostar 9.800 kr/år. Läs mer om medlemskapet.
Medlemspaket - Läs mer här
Bli Medlem - Ladda ner här


Platsannonsering


Träffa rätt istället för brett när du söker personal. Med platsannons i vårt nyhetsbrev samt på transportnet.se träffar du rätt målgrupp och rikstäckande.

Pris
5.995 kr för 30 dagar

För mer information kontakta:
Görel Johansson
Mediechef
gorel.johansson@nordiskemedier.se
+46 (0)736-82 53 65


Information


Riktlinjer för annonsörer
Det ska tydligt framgå för läsarna på Transportnet vad som är en annons och vad som är redaktionell text. Annonser måste därför skilja sig från layouten - både på portalen och i nyhetsbrevet, så att läsarna inte vilseleds och tror att en annons är en artikel som skrivits av redaktionen.
I allmänhet uppmanas annonsörer att använda ett annat teckensnitt än vårt. På webbplatsen visas ordet Annons automatiskt precis ovanför bannern, i nyhetsbrevet ska ordet Annons tydligt visas högst upp i annonsen om det inte är alldeles uppenbart att det är en annons - detta för att följa marknadsföringslagen.
Om vi anser att annonsen är för nära redaktionella texter, kommer vi att begära att teckensnittet ändras och/eller lägga till företagslogotypen, så att det är uppenbart att det är en annons. Detta görs för att följa de regler som utfärdats av konsumentverket.

Allmänna villkor för annonsering och event - Ladda ner här

Sänd till en kollega

0.093