23948sdkhjf

Hon får chefstjänst hos Logistic contractor

Johanna Kindlund, som tidigare har arbetat på Göteborgs stads trafikkontor och Trafikverket, har rekryterats till en nyinrättad tjänst som teknisk chef på Logistic contractor. Hon får därmed övergripande ansvar för inköp och konstruktion och ska bland annat utveckla Logistic contractors interna processer. Hon kommer också att ingå i ledningsgruppen. 

– Johanna har stor erfarenhet från byggbranschen utifrån ett perspektiv som generalist. På så sätt blir hon ett bra komplement till våra specialister här på LC. I henne ser jag en person med rätt bakgrund och personliga egenskaper för att vara med och modernisera och effektivisera ledarskapet i vår organisation, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Johanna Kindlund har arbetat med stora infrastrukturprojekt i 15 år och ser nu fram emot att ägna sig åt något helt annat: 

– Det har varit intressanta och lärorika år på alla sätt, men vad jag bland annat ser fram emot med mitt nya jobb är att tiden från projektstart till mål är så mycket kortare för de logistik- och industrianläggningar som LC är specialiserade på. Eftersom tjänsten är helt ny finns det stora möjligheter för mig att styra inriktningen, vilket känns oerhört inspirerande, förklarar Johanna Kindlund.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062