23948sdkhjf

Euroflorist väljer Airmee

Europas största blomförmedlare använder startup-företaget Airmee i Sverige.

Logistikstartupen Airmee har tecknat avtal med Euroflorist för snabba leveranser till bolagets kunder. Airmee har lockat till sig flera stora detaljhandlare och det nya samarbetet innebär att Euroflorist kan erbjuda blomleveranser samma dag och så snabbt som inom en timme med Airmee.

– Det här är ett stort åtagande och vi är glada över att Euroflorist valde oss. Samarbetet innebär att blomleveranser för första gången i Sverige kan levereras inom korta tidsintervall under hela dagen och spåras i realtid av mottagaren, säger Julian Lee, vd på Airmee, i ett pressmeddelande.

Airmees leveranser aviseras via sms där kunden kan klicka på en länk för att bland annat kunna spåra leveransen i realtid på en karta, se exakt på minuten när leverans anländer, ändra leveranstid och skicka tillbaka returer. Airmees teknologi optimerar logistikflottan i realtid vilket möjliggör snabbare och hållbarare leveranser genom att i högre grad utnyttja varje fordons kapacitet.

Efter en fas med pilottester har Euroflorist nu alltså bestämt sig för Airmee. Blomsterföretaget har verksamhet i mer än tio länder och det öppnar för en utveckling av samarbetet.

– Det är extra kul att det finns möjlighet att växa internationellt tillsammans med dem, avslutar Julian Lee.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.142