23948sdkhjf

Nya toppchefer till Airmee

Last mile bolaget Airmee har haft en stark tillväxtresa de senaste fyra åren där företaget mångdubblat sina intäkter varje år. Under den senaste tiden har flertalet rekryteringar gjorts för att stärka ledningen, och den senaste i raden av medarbetare till är hämtade från Postnord och Trustly.

De nya medarbetarna är Peter Hesslin som kliver in i rollen som chef för affärsutveckling, Sofia Alexus som handelschef och Fredrik Strömblad blir logistikchef.

Vi är väldigt glada över att välkomna Sofia, Peter och Fredrik till Airmee. Vi har planer på att fortsätta växa kraftigt i snabb takt och stärker därför upp organisationen för att klara av detta. Vårt mål i alla våra rekryteringar är att alltid hitta folk som är bäst på vad de gör och det är jag övertygad om att vi gjort, säger Julian Lee, grundare och vd på Airmee, i en kommentar.

Peter Hesslin och Fredrik Strömblad kommer båda från Postnord medan Sofia Alexus har rekryterats från Trustly. De tre nya medarbetarna till ledningsgruppen har erfarenhet av logistikbranschen, där Fredrik Strömblad bland annat har jobbat i 20 års tid med logistik på DHL och Postnord medan Peter Hesslin varit chef för e-handel på Postnord och vd för DHL Freight Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.096