23948sdkhjf

Ohlssons prisas – blir årets företag

Koncernen vann priset Årets företag i nordvästra Skåne.

Näringslivsgalan MIH Guld i Helsingborg har anordnats i närmare 90 år, och under årets gala stod det klart att Ohlssons vann utmärkelsen årets företag.

Inför galan nominerades fyra företag i regionen som haft hållbarhet i fokus, både vad det gäller i form av en hållbar affärsmodell samt att företaget ska ha bidragit på ett hållbart sätt till samhället.

– Det är med ödmjukhet och stolthet som vi tar emot den fina utmärkelsen. Vi har arbetat med hållbarhet som affärsidé i över 20 år och att bli utnämnda till årets företag bekräftar att vi är på rätt väg. Utan våra nästan 800 medarbetare i koncernen hade vår resa inte varit möjlig och jag vill rikta ett stort tack dem alla, säger Christer Ohlsson, koncernchef och grundare, Ohlssons Invest AB, i en kommentar.

Ohlssons har den senaste tiden vunnit en rad uppdrag i regionen, bland annat kommer koncernen att hantera insamlingen av hushållsavfall samt latrin i västra Skaraborg fram till och med 2029.

Nyligen lade också koncernen till ytterligare två uppdrag på listan: från och med oktober i år ansvarar de för transport av återvinningsmaterial med lastväxlare från det kommunala bolaget Nårabs återvinningscentraler samt transporter med kranbil på Nårabs anläggningar.

Juryns motivering löd:

”Ohlssons i Landskrona har med sitt långsiktiga engagemang för miljö och hållbarhet i praktiken lyckats skapa en hållbar utveckling i sin verksamhet. Företaget har under de senaste 24 åren vuxit i omsättning och antal anställda, med nya verksamheter på en större geografisk marknad.  Med en företagskultur präglad av ödmjukhet och jäklar anamma, har Ohlssons under drygt två decennier vuxit som en av regionens viktigaste ambassadörer i praktiskt hållbarhetsarbete. Under 2022 och 2023 utökar Ohlssons sitt verksamhetsområde i samband med nya uppdrag i bland annat Halland, Skaraborg och Stockholm.”

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vägforum 2023: Kostnader för nationell plan under lupp
Ny vd för Castellum utsedd
"Underhåll ska bli det nya buzz-ordet"
Craft går från manuellt lager till helautomatiserat
DSV säkrar halvledarindustri – köper två logistikbolag
Tågkaoset kan ta år att arbeta bort
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.157