23948sdkhjf

NTEX tar hand om Veg of Lunds logistik

Veg of Lund, som tillverkar växtbaserade livsmedel, och NTEX har tecknat avtal om hantering av livsmedelsföretagets logistik och transporter. Tillsammans ska de utveckla hållbara transportlösningar inom Europa för Veg of Lunds produkter.

Bland de potentiella logistikpartners vi tittat på så har NTEX den flexibilitet och förmåga att skräddarsy transporter till våra kunder i Europa, Asien och Nordamerika som vi är ute efter. NTEX har dessutom egenanställd personal, ett dokumenterat och ambitiöst hållbarhetsarbete samt ligger i framkant med lösningar inom e-handel, säger Per Henrik Johnson, ansvarig för Supply Chain inom Veg of Lund i en kommentar.

NTEX logistiklösning innebär både globala transporter och lagerhållning, något som börjar med en skräddarsydd lageranpassning i Malmö.

Genom vår flexibilitet kan vi optimera och skräddarsy utefter våra kunders olika behov. Det kan till exempel handla om att ersätta traditionella lastbilstransporter med kostnadseffektiva alternativ som järnvägs- och sjöfartstransport för att minimera klimatavtrycken, säger Thomas Ström, vd, NTEX.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.12