23948sdkhjf

Bring och Wanda i nytt samarbete

För två år sedan investerade Bring i det norska logistikföretaget Wanda som hämtar, förvarar och returnerar paket åt kunder. Nu ingår Bring och Wanda ett nytt samarbete där Bring kör ut de förpackningsmaterial som Wanda tillhandahåller och som kan levereras gratis nästa dag.

– Vi valde att investera i Wanda för att de har en hållbar lösning på ett problem som jag tror att många i Stockholm känner igen sig i. Trånga små förråd om ens något alls. Wanda har hittat en lösning som förlänger livslängden på dina saker, säger Siri Hagen, SVP Venture & Portfolio management på Bring Ventures i en kommentar och fortsätter:

– Wanda har lyckats kombinera logistik och teknik på ett väldigt smart sätt. Dessutom känns deras fokus på cirkularitet och att ta hand om sina saker helt rätt och skapar dessutom mer hållbara städer eftersom alla transporter på eldrift, sägerSiri Hagen.

Företaget vekar både i Oslo, Stavanger och Stockholm. Genom Wanda kan personer förvara saker i tempererade lagerlokaler i stället för att förvara prylarna i hemmet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113