23948sdkhjf

Budbee rekryterar ekonomichef från Hemnet

Budbee har under det senaste året växt inom last mile och omsatte nära 800 miljoner kronor under 2021. Nu har företaget rekryterat Carl Johan Åkesson, som närmast kommer från rollen som ekonomichef på Hemnet, till ny ekonomichef på Budbee.

– Jag är stolt över vad vi som organisation har levererat hittills och det värde vi varje dag skapar för våra kunder runt om i Europa. Vi har förflyttat oss från att vara en liten svensk start-up till att bli en mogen europeisk aktör och Carl Johan kommer att ha en viktig roll när vi nu går in i en ny fas då han har stor erfarenhet av finans och ekonomi, säger Fredrik Hamilton, grundare och vd, Budbee i en kommentar.

I rollen som ekonomichef på Hemnet har Carl Johan Åkesson ansvarat för att bygga upp finansfunktionen och leda bolagets börsintroduktion.

– Jag attraheras av Budbee otroliga tillväxt och innovationskraft. Det är en ung organisation men som gång på gång bevisat att de kan utmana branschen, leverera långsiktig tillväxt och samtidigt bygga lönsamhet. När jag fick frågan om att bli en del av teamet kunde jag inte säga nej, säger Carl Johan Åkesson, tillträdande ekonomichef, Budbee.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172