23948sdkhjf

Hon blir Logicenters utvecklingschef

Logistikfastighetsaktören Logicenters stärker utvecklingsteamet genom att rekrytera Sanna Vikström som Development Manager för Logicenters i Finland. Sanna Vikström har lång erfarenhet inom projektutveckling och kommer senast från en roll som Construction Project Director på Sitowise Oy.

Efterfrågan på moderna logistikfastigheter i framkant växer och vi letar ständigt efter kompetenta personer att knyta till oss. Därför är Sanna en mycket värdefull rekrytering. Med sin långa erfarenhet från projektutveckling kommer hon att bli en viktig pusselbit i vår framtida expansion, säger Eva Sterner, Head of Development på Logicenters.

Sanna Vikström kommer att ansvara för Logicenters utvecklingsavdelning i Finland, vilket omfattar allt från dialoger med kommunerna gällande detaljplaner och bygglov, identifiera mark för potentiella nyutvecklingsprojekt till att ansvara för upphandling. En viktig del av arbetet kommer även vara att ha en aktiv dialog med Logicenters hyresgäster.

Att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters är något jag är mycket glad och stolt över. Logicenters expansiva utveckling är ett bevis på en ambitiös aktör som i snabb takt tar marknadsandelar och växer. Jag ser därför mycket fram emot att fortsätta driva verksamhetens projektutveckling framåt tillsammans med mitt nya team, säger Sanna Vikström, Development Manager, Logicenters Finland.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094