23948sdkhjf

Närkefrakt fortsätter köra åt Elon

Närkefrakt som i över tio års tid har varit transportleverantör åt Elon har nu fått förnyat förtroende med utökat ansvar. Det nytecknade avtalet löper över på två år och innebär fullt ansvar att transportera Elons varor från centrallagret i Örebro till majoriteten av Elons butiker i Sverige. Transportlösningen är en blandning av direktleveranser med Närkefrakts egna bilar och ett samarbete inom styckegodsnätverket Onroad där Närkefrakt är en av delägarna.

– Närkefrakt jobbar fokuserat med att erbjuda personlig och professionell kontakt med sina kunder och lägger ner stort jobb och engagemang för att alltid finna en lösning för kundens transportbehov. Det är förmågor som vi förstått varit avgörande för det fortsatta samarbetet med Elon. Vi är både glada och stolta över att vi kommer att fortsätta transportera gods till Elons butiker. Vi har samma fokus på kunskap och service och faktiskt liknande ägarstruktur med många engagerade entreprenörer som delägare, säger Fredrik Öjdemark, vd Närkefrakt.

– Vi uppskattar Närkefrakts förmåga att förse våra butiker med god transportkvalitet och vi ser fram emot ett gott samarbete de närmaste åren, säger Stefan Lebrot, vd Elon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078