23948sdkhjf

Nelly flyttar in hos Catena

Modeföretaget Nelly ska flytta in i en logistikfastighet i Borås, som Catena har köpt av Logistic contractor för 272 miljoner kronor. 

Fastigheten Åre 92 ligger i Borås kommun i ett viktigt strategiskt logistikläge för nordisk distribution. Fastigheten har en tomtareal om 120 000 kvm och en uthyrningsbar yta om cirka 38 000 kvm.

Catena har skrivit ett hyresavtal med Nelly om 15 år och det finns goda möjligheter till expansion då det i hyresavtalet ingår en option om utbyggnad på 13 000 kvm.

– Det är med glädje Catena förvärvar denna fina anläggning på ett utmärkt logistikläge. För den position Nelly har inom e-handel och mode är genomtänkta och effektiva logiklösningar en förutsättning. Vi ser fram emot att vara en aktiv samtalspart i bolagets fortsatta utveckling, säger Benny Thögersen, vd på Catena.

– Vi är glada att Catena blir vår hyresvärd och ser fram emot ett givande samarbete. Att Catena är en långsiktig aktör med ett stort fastighetsbestånd och hög kompetens inom vårt branschsegment innebär en trygghet för vår fortsatta resa, säger Anders Anderberg, chef försörjningskedjor på Nelly.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125