23948sdkhjf

Tempcon vill bli Norden-ledare

Bättre marknadsföring, sista kilometern-transporter och olika bolagsköp är vägen mot målet, enligt koncernchefen.
Tempcons koncernchef Christian Hallberg sammanfattar i ett nyhetsbrev det senaste halvåret för koncernen. Han säger att Tempcon under det första halvåret 2020 har tagit flera stora steg mot målet att bli det ledande företaget inom temperaturkontrollerad logistik i Norden.

– Vi har utvecklat verksamheten och våra erbjudanden till marknaden på en rad områden. Vi har bland annat etablerat tydlig kommunikation där vi genom bland annat digital marknadsföring bidrar till att skapa värden för varumärket Tempcon. På trafikområdet har vi organiserat om delar av vår fjärrtrafik så att vi på ett bättre sätt utnyttjar de resurser vi förfogar över.

Tempcon har också startat sista kilometern-transporter på flera håll i landet.

Köpen av B Andersson & Co åkeri samt Fiskhamnens åkeri har gett oss stark närvaro i Göteborgsområdet och innebär att vi i dag är ledande inom transporter av färsk fisk i Norden. Vårt senaste köp av Berneco transport, som är specialiserade på tempererade transporter till och från BeNeLux-länderna, ger nya möjligheter i utrikestrafik och skapar förutsättningar för att verka i hela logistikkedjan, från producent till konsument.

Den 22 juni kunde Transportnet berätta att Tempconbolaget Logex har fått en ny operativ chef, i form av Peter Norman. Läs mer om det här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094