23948sdkhjf

Tempconbolag får ny chef

Tempcons dotterbolag Logex med huvudkontor i Umeå, får ny operativ chef i form av Peter Norrman . Han har lång erfarenhet av logistik, med bakgrund på Volvo lastvagnar och Lantmännen.

Logex bedriver i dag trafik över hela Norrland med linjer på Stockholm, Skåne och till hösten även Göteborg. Förutom terminalen i Umeå, i anslutning till kontoret, har bolaget terminaler med distributionstrafik i Gävle, Sundsvall, Skellefteå och Luleå. Därutöver har man ett kontor i Ljungby där delar av fjärrtrafiken är stationerad.

– Vi ser mycket positivt på att Peter Norrman valt att ansluta sig till vårt team och bidra med sina kunskaper till vår verksamhet, säger Mattias Sundgren, vd på Logex. 

– Kostnadskontroll vad gäller bränsle, fordon och skador och att skapa delaktighet bland medarbetarna, är mina första prioriteringar, säger Peter Norrman.

Om fem år är Logex marknadsledande position vad gäller flödena av tempererat gods mellan Norrland och övriga Sverige, spår Peter.

– Vi kommer att ha daglig uppföljning och styrning på de nyckeltal vi prioriterar och en engagerad personalgrupp som är delaktig i företagets utveckling. Vi har också ett mer utvecklat tjänsteutbud vid sidan av transporterna, som plock och pack.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11