23948sdkhjf

Logistic contractor får order på 100 miljoner

Ska bygga fabrik och huvudkontor åt hydraulikföretag.

Logistic contractor har tecknat avtal med hydraulikföretaget Hydraspecma om att bygga nya lokaler i Bårhult öster om Göteborg, nära Landvetters flygplats, för företagets Göteborgsverksamhet. Den nya anläggningen blir 11 200 kvm stor och kommer dels att inrymma Hydraspecmas svenska huvudkontor, dels utrymmen för företagets produktion av hydraulikutrustning till fordonsindustrin. Anläggningen färdigställs under senvåren 2021 och ordervärdet är strax över 100 miljoner kronor.

– Hydraspecma är en ny kund för oss och vi tackar för möjligheten att få uppföra deras nya lokaler. Under senare år har vi byggt allt mer åt tillverkande företag. Den typ av byggnader vi är specialiserade på passar väldigt bra även för lättare industri, och tack vare vårt konceptuella byggande är vi konkurrenskraftiga också inom detta segment, säger Fredrik Jagersjö, affärsutvecklingschef på Logistic contractor.

– För vårt företag, som grundades i Göteborg för 101 år sedan, är det här en investering för framtiden. Våra produktionsanläggningar i Sverige, liksom de i Danmark, använder avancerad automationsteknik för att vara konkurrenskraftiga på den internationella marknaden. Vi ser fram emot samarbetet med Logistic contractor, säger Morten Kjær, vd på Hydraspecma.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125