23948sdkhjf

Descartes rekryterar

Stor efterfrågan på mjukvarulösningar inom transport och tullhantering gör att Descartes växer.

Descartes växte både med nya kunder och fler anställda under 2019. Företaget räknar med att fortsätta rekryteringen under 2020, för att möta den efterfrågan på transport- och tullhanteringslösningar som finns på marknaden.

Under det senaste året anställdes ett tiotal personer till den nordiska verksamheten, utspridda på kontoren i Malmö, Göteborg och Tønsberg. 

– Vi är i en framtidsbransch där tekniken kommer att spela en allt större roll, framförallt vad gäller förbättrad teknik som ger hållbara, lönsamma och effektivare transporter. Den efterfrågan som finns på våra produkter kräver att vi förstärker vår organisation och jag är övertygad om att våra nya medarbetare kommer att bidra till vår tillväxt under kommande år, säger Lars Persson, försäljningschef för Norden på Descartes.

– Vi ser hur behovet på våra lösningar ökar för varje dag som går och att branschens efterfrågan på högkvalitativa mjukvarulösningar växer. Dessutom konkurrerar vi hela tiden med andra IT-tunga företag om morgondagens stjärnor, så det är givetvis glädjande att vi nu fått in nya medarbetare i organisationen och att vi dessutom har ambitionen att bli ännu fler framöver, säger HR-chef Anna Ekvall, som själv är nyanställd, hon tillträdde sin tjänst i november.

Descartes arbetar med mjukvara inom strategisk ruttplanering, transportoptimering och tullhantering, som krävs för full visibilitet och automatisering genom leveranskedjan. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.172