23948sdkhjf

Jula-medarbetare förstärker centrallagret

Medarbetare inom Jula hotell och konferens erbjuds arbete på Julas centrallager, där det finns mycket att göra.

I Coronakrisens spår ställs företag och organisationer inför helt nya utmaningar. Jula Holdingkoncernen har valt att erbjuda medarbetare på Jula Hotell & Konferens jobb på Julas centrallager i Skara, där det just nu är mycket att göra.

Att låta personal på hotellet, som just nu har lite mindre att göra, arbeta på Julas centrallager där behovet av arbetskraft är stort, innebär en möjlighet att förhindra potentiella varsel, något som andra inom hotell- och restaurangbranschen redan har som faktum.

− Detta upplägg känns fantastiskt bra, att kunna göra en sån här lösning betyder massor för oss just nu i det tuffa läget på hotellet och när branschen står inför en utmaning som vi aldrig tidigare sett. Vi vill slippa varsla så det är en otroligt bra lösning. Jag tror även att personalen känner likadant, det mottogs väldigt positivt av samtliga, säger Mikaela Grundström, vd för Jula Hotell & Konferens. 

− Upplägget har varit möjligt eftersom det inom koncernen finns nyfikna, ansvarstagande och engagerade medarbetare som är beredda att testa något nytt. Vi har dessutom ägare och chefer som vill ta ett ansvar för våra medarbetare genom att hitta nya, kreativa lösningar för att ge alla arbetstillfällen, säger Joachim Frykberg, vd Jula.

Fördelarna med upplägget är att medarbetare kan fortsätta jobba i stället för att bli permitterade, samtidigt som andra kollegor på hotellet kan öka sin arbetstid. Vidare får nu medarbetare inom koncernen möjligheten att prova nya arbetsuppgifter och nya roller.

− Med kreativitet, engagemang och flexibilitet kan vi tillsammans skapa bra lösningar, säger Joachim Frykberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078