23948sdkhjf

Jungheinrichs coronalösning: visar trucknyheter på virtuell mässa

När internationella mässor och konferenser ställs in på grund av corona skapar Jungheinrich en virtuell mässa där kunderna kan se nyheter och innovationer hemifrån.

Utbredningen av Corona-viruset gör att många större fysiska mötesplatser ställs in. Nyligen meddelades att den årliga intralogistikmässan LogiMAT i Stuttgart, Tyskland, ställs in. Jungheinrich brukar årligen visar upp nyheter och innovationer inom intralogistik på just LogiMAT, och för att kunderna inte ska behöva missa något och inte behöva resa någonstans, har intralogistikexperten skapat och bjuder nu in kunder till sin första virtuella mässa. Den är öppen 10–12 mars och bemannad med Jungheinrich-personal, över tre tidszoner.

Den virtuella mässan har olika teman och har chattrum där besökare kan prata med experter online. Bland annat visas framtida lagerlösningar tillsammans med lösningar inom digitalisering och automatisering, samt förarassistanssystem som ökar effektivitet och säkerhet på lagret. Besökarna får också se de senaste truckkoncepten, så väl som energilösningarna inom litiumjonteknologin.

Här kan du besöka den virtuella mässan, http://www.jungheinrich.com/virtual-tradeshow

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094