23948sdkhjf

Castellum kanonvärvar från Volvo

Castellums nya HR-direktör har erfarenhet från Volvo Cars och Volvo Ocean race.

Helena Dino kommer senast från en roll som Senior Director People Experience på Volvo Cars. Under sin karriär har Helena jobbat engagerat med kultur och relationsfrågor där förändringsledning och mångkulturella samarbeten stått i fokus.

Läs också: Castellum vinner solenergipris

Som HR-direktör inom Castellum kommer Helena Dino att vara övergripande ansvarig för koncernens Human Resources. Hon ingår i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till verkställande direktör Henrik Saxborn.

Castellum har cirka 400 anställda på 17 orter i Sverige, samt i Köpenhamn och Helsingfors. Under flera år har Castellum jobbatmed jämställdhet och mångfald på alla ledande befattningar och inom alla yrkeskategorier. Castellum blev nyligen utnämnt till det mest jämställda av de 600 största börsbolagen i Europa av European Women on Boards.

Castellum arbetar för att 20 procent av medarbetarna ska ha utländsk bakgrund eftersom mångfald är viktigt för prestation och resultat men också för att spegla befolkningen och Castellums kunder. Målet om 20 procent är utmanande då endast 4 procent av medarbetarna på Castellum har utländsk bakgrund i dag.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094