23948sdkhjf

Airmee utökar sin cykeltrafik

Erbjuder cykeltransporter i ytterligare två stadsdelar.

Airmees Julian Lee kommer till Retaildagen på Epicenter i Stockholm den 3 oktober. Hör honom berätta hur kundupplevelsen och kommunikationen i leveranserna kan öka försäljningen och kundlojalitet.

Säkra din platsretaildagen.com

I vintras började Airmee köra sina snabba och koldioxidfria cykelleveranser på Södermalm i Stockholm. Där sköter man nu leveranser åt kunder som Apotea, Synsam och Adlibris go. Nu är man redo att utöka sitt område med Kungsholmen och Gamla stan, något som adderar 70 000 invånare till tjänsten. 

– Airmees mål är att våra kunders kunder ska kunna handla på nätet utan att behöva oroa sig för att belasta klimatet. För att nå dit måste vi som levererar varorna bli ännu bättre på att anpassa transportmedlet efter paketet. Och många biltransporter, speciellt i stadsmiljö, skulle kunna ersättas med cykel. Att 200 000 stockholmare nu kan välja att få sina paket levererade med cykel är ett viktigt steg i rätt riktning, kommenterar Julian Lee, Airmees grundare och vd. 

På cykelsidan arbetar Airmee nära Velove, den göteborgska tillverkaren av cargocyklar. Från dem har man nu beställt fler cyklar för att kunna fortsätta expandera sin cykelverksamhet. 

 För oss det naturligt att samarbeta med Velove. Dels är de ledande i utvecklingen av klimatsmarta transportlösningar för last mile delivery. Att Velove och Airmee dessutom delar visionen om en klimatneutral expressleverans innebär att vi har de bästa förutsättningar för ett långsiktigt partnerskap, säger Julian Lee. 

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453