23948sdkhjf

Här startar Logicenters sitt nya bygge i Landskrona

Ska stå klart nästa år.

Nu har byggstarten gått för Logicenters nya fastighetsprojekt i Landskrona. I Kronans företagspark bygger man en 24 000 kvadratmeter stor logistikanläggning, som byggs med solceller på taket efter Logicenterns hållbarhetsstrategi. 

– Det gläder mig att Logicenters etableras i Skåne med denna moderna nyutveckling. Landskrona har ett väldigt bra läge i en viktig logistisk knutpunkt i regionen. Dessutom är halva fastigheten fortfarande tillgänglig för den som är ute efter en bra logistikplats i Öresundsregionen, säger Matthias Kettelhoit, commercial head på Logicenters, i ett pressmeddelande. 

Logicenters har redan klart med den första hyresgästen, Thomas Cook travel retail, som flyttar in under andra kvartalet nästa år, och kommer att utnyttja 12 000 kvadratmeter. 

– När fastigheten står klar kommer vi ha möjlighet att öka kapaciteten för onlineverksamheten Airshoppen, vilket är viktigt för oss. Nu är det spännande att bygget drar igång och vi är glada över att Logicenters kunde uppfylla våra logistiska krav, särskilt kring hållbarhet, säger Magnus Persson, warehouse logistics manager på Thomas Cook travel retail. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094