23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BEVOLA förnyar sin logotyp och identitet!

En symbol för förnyelse och framsteg - Allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

För oss är detta en symbol för förnyelse och framsteg, vår nya logotyp är en frisk fläkt som återspeglar vårt engagemang för kvalitet, innovation och enastående service.

Efter en noggrann bedömning beslutade vi att det var dags att förnya vår logotyp och identitet. Med en önskan om att vara mer tydliga och moderna har vi skapat en logotyp som inte bara representerar vilka vi är idag, utan även våra ambitioner för framtiden.

BEVOLA har alltid varit ledande inom utveckling och leverans av kvalitetsprodukter för lastbilar och släpvagnar och sedan 1968 har vi strävat efter att erbjuda det bästa utbudet och snabbaste leveransen till våra kunder. Med över 6 500 artikelnummer och gedigen lagringskapacitet är vi stolta över att vara ett lager för branschen.

Vår nya logotyp och identitet är inte bara en symbol för förändring, utan också ett åtagande att fortsätta leverera på våra kärnvärden: kvalitet, pålitlighet och innovation. Det representerar vår digitala ambition och vår förmåga att anpassa oss till en ständigt föränderlig värld, samtidigt som vi bevarar det enkla och tydliga uttryck som har definierat oss genom åren.

BEVOLA är inte bara ett varuhus, vi är en partner för våra kunder och vi är alltid redo att hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som passar dina behov perfekt. Vi är stolta över att vara en del av ditt nätverk, och vår nya logotyp är ett löfte att fortsätta att stödja dig på din väg mot framgång. Välkommen till nya BEVOLA!

Knowledge at all levels – Quality in each task

Klicka här för vår hemsida>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.047