23948sdkhjf

Tillväxt och expansion för TIP Trailer under 2018

Lanserade flera nya satsningar under 2018, bland annat en ny verksamhet i Göteborg.

TIP Trailer services fortsatte att gå bra under 2018, med en nordisk tillväxt på 22 procent. På servicesidan gick man framåt med 36 procent. 

Under året har TIP inlett flera nya initiativ. En viktig del har varit digitaliseringen, med nya verktyg för kunderna.  

– Det handlar framför allt om att förenkla vardagen för våra kunder, men självklart också att öka den interna effektiviteten, säger Christian Petersen, managing director på TIP, i ett pressmeddelande. 

En stor del av digitaliseringen ligger i TIP:s kundportal, som testas av flera kunder just nu och öppnas fullt ut under 2019. Där får de på ett enkelt sätt överblick över de enheter som ingår i bolagets serviceavtal. Här samlas olika statusuppgifter om enheterna, fakturainformation realtidsinformation och checklistor. 

Dessutom utvecklar TIP sin serviceverksamhet för kylvagnar och har nu sex mobila servicestationer för tempererade släp på vägarna. 

– Upplägget får självklart stöd av vår nya reeferorganisation, där vi nu anställt Jens Egeskov som Nordic product manager Reefer services, med lång erfarenhet som service manager på Scania och Volvo Lastvagnar, säger Christian Petersen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094