23948sdkhjf

TIP levererar 55 gardintrailers till CargoCare

Transportföretaget CargoCare Scandinavia, som verkar både på den skandinaviska och internationella marknaden, har valt att förlänga sitt samarbete med uthyrarna av trailers, TIP, genom att ta in 55 nya gardintrailers från Krone.

Med det nya tillskottet av trailers vill CargoCare säkerställa sin kapaciteten som kommit till följd av efterfrågan på transporter.

Våra nya enheter kommer att rulla i Sverige, Storbritannien och Västeuropa med fokus på våra största marknader som är; Tyskland, Benelux-länderna och Storbritannien. Vi lastar i huvudsak större delpartier och hellaster på uppdrag av svensk industri, allt från stålprodukter till papper, säger Jerker Nilsson, vd för CargoCare i ett pressmeddelande och fortsätter:

Vi valde TIP för att prisbilden är bra, samtidigt som vi upplever att TIP har en stabil organisation i Sverige, där vi vet att vi får toppservice samt väl utbyggd organisation med verkstäder i Europa vid behov. De är professionella, seriösa och samtidigt enkla att jobba med.

Therese Gudmundsson, som sköter försäljningen för TIP i Sverige fortsätter:

CargoCare har varit kunder hos TIP under många år, och valet att expandera med TIP grundar sig i en ömsesidig relation och förtroende och vi är mycket glada över denna affär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125