23948sdkhjf

Etablerar containerdepå i Stockholm

“Med vår nya depå kommer vi att konkurrera med de stora aktörerna i området.”

Oslobaserade Uniteam, som i Sverige finns representerade i Torslanda, gör en satsning och expanderar till Stockholmsområdet. 2019 kommer man att etablera en depå på Vällsta industriområde i Upplands Väsby. Det uppger man i ett pressmeddelande. 

– Många av våra kunder är rikstäckande så vi både hoppas och tror att de kommer att uppskatta vår Stockholmssatsning. Området är jättefräscht och ligger bra placerat, vilket gör att vi kan täcka hela Stockholm men också ha närhet till exempelvis Uppsala, säger Anette Olofsson, som blir ansvarig för Stockholmsdepån. 

I Upplands Väsby kommer Uniteam att erbjuda både försäljning och uthyrning av sina containerlösningar. Till en början kommer man att ha ISO-containers, kyl- och fryscontainers samt glascontainers, men man är också redo att utöka sortimentet efter behov. Från depå kommer man också att utgå med sin service för kunder kring Stockholms län. 

– Vi ser Stockholm som en stor marknad, där det finns många potentiella kunder. Med vår nya depå kommer vi att konkurrera med de stora aktörerna i området på ett helt annat sätt jämfört med tidigare, säger Anette Olofsson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093