23948sdkhjf

Airmee tar in nytt kapital

Flera högprofilerade ägare går in i logistikutmanaren.

Airmee har på sistone presenterat flera nya kunder som ger bra skjuts åt bolagets affärer. Nu väljer man att ta in ett antal miljoner kronor i ny finansiering. Bland ägarna finns nu bland annat Qvibergs investeringsbolag, Christian Ehrhardt från Vitamin well, Karl-Erik von Bahr från Bisfront och Furniturebox, samt och Mattias Weinhandl.

Airmee arbetar med en realtidsoptimerande teknologi utvecklad vid KTH, som gör dem specialiserade på samma dag-leveranser, eller leverans så snabbt som inom en timme.

– E-handeln i Sverige ligger fortfarande på väldigt låga nivåer i Sverige jämfört med internationellt, och snabba och smidiga leveranser kommer vara nyckeln för e-handeln att verkligen ta fart. Med ny teknologi som möjliggör att vi bättre kan utnyttja varje fordons kapacitet kan vi inte bara erbjuda snabbare leveranser utan också hållbarare leveranser från ett miljöperspektiv, säger Julian Lee, grundare och vd för Airmee, i ett pressmeddelande.

Med hjälp av det nya kapitalet är det tänkt att Airmee ska fortsätta växa genom att utveckla sin teknologi, rekrytera och bredda sin geografiska täckning. Bolaget har skrivit avtal med ett antal nya kunder som inom kort kommer lansera Airmees leveranstjänster.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094