23948sdkhjf

Onepartnergroup öppnar nytt

Onepartnergroup logistics utökar sin verksamhet och flyttar in i nya lokaler i Kungsbacka.

Bolagets nya lager är 10000 kvadratmeter stort och placeringen i Kungsbacka är omsorgsfullt utvald för verksamheten, där man erbjuder tredjepartslogistik till kunder både från Göteborgsområdet men även andra ställen i Sverige.

– Vi är mycket nöjda med lokalerna. Vi vill skapa ett lokalt, flexibelt logistikcenter tillsammans med våra kunder. Här i Kungsbacka vill vi bygga upp lager- och logistikverksamhet för Sverige, hela Norden och resten av Europa, säger Björn Häger, regionchef för Onepartnergroup logistics väst, i en kommentar.

Kungsbacka som servicepunkt passar bra för både B2B- och e-handelskunder och ligger i närheten av både hamnen och flygplatsen. Placeringen nära Göteborg gör att man snabbt når många kunder. I fastigheten har tidigare kryddjätten Santa Maria tidigare huserat.

Tanken är att fylla lokalerna i Kungsbacka, för att sedan påbörja nästa expansion. Då vill Onepartnergroup erbjuda sina kunder fler lägen och ännu större ytor både genom att förvärva befintliga och bygga nya logistiklokaler.

– I nuläget är Kungsbacka vårt fokus men vi tittar redan på nya lägen i Göteborgsregionen att expandera till. Vi har inte hittat några lämpliga tomter att bygga på än men ett större logistikområde mellan till exempel Göteborg och Borås kan vara intressant, säger Björn Häger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078