23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Webfleet Solutions

På Webfleet Solutions hjälper vi kunderna att komma närmare sina förare. Allt vi gör drivs av den här enda och enkla principen – för vi tror att när du är närmare förarna kan alla fatta smartare beslut.

Den här övertygelsen i kombination med vår kontinuerliga innovation, vår drivkraft att alltid sätta kunden först i allt vi gör och vårt obevekliga fokus på kvalitet och tillförlitlighet har gjort oss marknadsledande i Europa och en av världens främsta spelare inom fordonstelematik och vagnparkshantering.

Webfleet Solutions, känt under namnet TomTom Telematics fram till 1 oktober 2019, är en av världens ledande leverantörer av telematiklösningar och fokuserar på vagnparkshantering, fordonstelematik och anslutna biltjänster. Dess huvudsakliga Software-as-a-Service-lösning WEBFLEET används av företag av alla storlekar för att förbättra fordonens prestanda, spara bränsle, ge stöd åt förare och öka fordonsparkens totala effektivitet. Webfleet Solutions tillhandahåller även tjänster till försäkrings-, hyres- och leasingindustrin, bilimportörer och företag som tillgodoser behov hos företag och konsumenter.

Webfleet Solutions har över 50.000 kunder över hela världen och tillhandahåller service till förare i över 100 länder, vilket ger dem branschens starkaste lokala supportnätverk och bredaste utbud av sektorspecifika tredjepartsprogram och -integrationer. Våra kunder drar varje dag nytta av den höga standarden avseende sekretess, integritet och tillgänglighet som vår ISO/IEC 27001:2013-certifierade tjänst erbjuder, som senast granskades i november 2018.

Webfleet Solutions var tidigare känt under namnet TomTom Telematics och var en del av TomTom-koncernen fram till 1 april 2019, då det förvärvades av Bridgestone Europe NV/SA (”Bridgestone”) som är ett dotterbolag till Bridgestone Corporation, världens största däck- och gummiföretag. Bridgestone har verksamhet i 38 länder i hela EMEA-regionen, några av Europas mest avancerade fabriker, världsledande teknik och ledande FoU-investeringar.

Webfleet Solutions
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
700
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.046