23948sdkhjf

EB Road Cargo öppnar ny terminal

EB Road Cargos nya terminal i Göteborg är invigd.

EB Road Cargo har öppnat sin nya terminal i Orrekulla utanför Göteborg och i anslutning till E6:an. 

– Med 20 minuter till centrala Göteborg och E6 gör Orrekulla-terminalen till en idealisk placering, säger Bo Hermansson, platschef, Göteborgsterminalen, i ett pressmeddelande.

Tre transportledare och ett trettiotal chaufförer jobbar på den nyöppnade terminalen, som ska serva Västsverige framför allt, men även resten av Sverige och Norge.

– Det gäller att uppfylla våra kunders krav och se till att vi sköter transporterna på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Det är viktigt att vara lyhörd på kundens förväntningar och jobba hållbart både för personal och miljö. Med tanke på det läge vi nu har och dom nya ändamåls anpassade lokalerna så har vi riktigt goda möjligheter att möta våra kunders krav på säkerheten och kostnadseffektivitet, säger Bo.

EB Road Cargo grundades 1937 och har idag 12 kontor runt om i Sverige varav ett beläget i Göteborg. Verksamheten i Göteborg består i huvudsak av distribution samt dragbilstransporter med trailers, containers och tankcontainers med farligt gods (ADR). De erbjuder även säkerhetstransporter, bygglogistik och specialtransporter för tungt, högt och brett gods. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11