23948sdkhjf

120 robotar ska hantera dofter

Arvato Supply Chain Solutions och kosmetikföretaget Rituals Cosmetics har invigt ett nytt distributionscenter i tyska Hannover.

Leverantören av e-handelstjänster Arvato Supply Chain Solutions, kommer att hantera onlineverksamheten för Rituals i Tyskland, Österrike, Schweiz och Polen i det nya distributionscenter. 

Den nya automationslösningen ska möjliggöra snabb och effektiv hantering av det växande onlinehanteringen, bland annat genom AutoStore-systemet som rymmer totalt 32 000 kärl samt upp till 120 robotar som kan arbeta på toppen av AutoStore.

Robotarna rör sig längs räls i alla riktningar, samlar kärl och transporterar dem till respektive arbets- eller plockstation. AutoStore-systemet är designat för en kapacitet på 20 000 till 30 000 beställningar per dag, beroende på om plockningen sker i två- eller treskift.

– Vi har ett långvarigt och pålitligt partnerskap med Arvato. Vårt samarbete började 2014 med två packstationer i Venray, Nederländerna, och har kontinuerligt expanderat i takt med att vårt varumärke har vuxit, säger Mark Hoppenbrouwers, Director Supply Chain at Rituals Cosmetics.

– Tills nu har vi betjänat DA-CH-regionen och Polen från vår plats i Gennep i Nederländerna. Men, ordervolymerna har ökat så snabbt att det var nödvändigt att leta efter alternativ eller expansionsmöjligheter, och vi tog beslutet att etablera en annan plats för Rituals i Hannover, tillägger Julia Boers, vd för konsumentprodukter på Arvato Supply Chain Solutions.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fullsatt när Järnvägsdagen arrangerades
Bring tror på returplattform
Nu tar Maersk farväl till Ryssland
Så mycket lägger Scania i sin nya riskkapitalfond
Osannolika färden: Elva dagar som fripassagerare på roder
Veckans konkurser: Nio mindre åkerier går i putten
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.109