23948sdkhjf

Logicenters i avtal med Schibsted 

I den växande logistikparken Vestby i Osloregionen, kommer Schibsted Norge hyra en fastighet om 30 500 kvadratmeter av Logicenters. Det meddelade logistikfastighetsutvecklarna tidigare i veckan.

Hyresavtalet skrev redan under 2021, men offentliggörs först nu och är ett av de största avtalen från förra året. 

– Logicenters är mycket glada och ödmjuka över att kunna utveckla en modern tryck- och logistikanläggning för Schibsted-koncernen. HeltHjem är ett av Norges snabbast växande logistikföretag och vi är mycket stolta över att få Schibsteds förtroende att samordna detta med Schibsted Trykk och Schibsted Distribusjon. Vi är många om att knyta an till tillväxtföretag och vår strategi är att vara en tillväxtpartner för våra hyresgäster, där Schibsted med Helthjem inte är några undantag, säger Ruben Krantz Kringstad, kommersiell chef på Logicenters.

Fastigheten som Schibsted ska hyras kommer att byggas av ett bolag som helt eller delvis ägs av Schibstedkoncernen. Logistikparken är belägen söder om Oslo med närhet till hamnarna i Moss och Göteborg. Under våren 2023 beräknar bygget stå klart för inflyttning. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093