23948sdkhjf

Green Cargo tillsätter ny säkerhetschef

Den 1 februari tillträdde Karin Hesse som ny säkerhetschef på Green Cargo, det efter att Camilla Morin varit säkerhetschef i nära tre månader. Samtidigt går Camilla Morin över till rollen som ny HR-direktör för bolaget och efteräträder Peter Hagert.

– Jag är nöjd med att vi tack vare en gedigen successionsplaneringsprocess har kunnat direkttillsätta rollerna som både HR-direktör och säkerhetschef med interna kandidater. Det är en styrka som arbetsgivare och borgar för kontinuitet samt minimal startsträcka att utveckla medarbetare ur de egna leden. Jag önskar både Camilla och Karin stort lycka till i sina nya befattningar, säger Ted Söderholm, vd för Green Cargo i en kommentar.

Camilla Morin har innan rollen som säkerhetschef, arbetat som HR-strateg på Green Cargo. Utöver det har hon erfarenhet av verksamhetsutveckling inom järnvägs- och flygbranschen.

– En säker och trygg arbetsplats för våra medarbetare är nummer ett, utan tvekan, och det finns många områden där jag fortsatt kommer jobba nära tillsammans med trafiksäkerhetsgänget, säger Camilla Morin, ny HR-direktör på Green Cargo.

Karin Hesse har varit chef för Green Cargos produktionsskola samt varit företagets kvalitetschef.

– Jag har sedan min första dag på Green Cargo varit involverad i vårt säkerhetsarbete och det är med glädje jag tar mig an detta viktiga uppdrag. Att få möjligheten att ta vid i utvecklingen av vårt säkerhetsarbete tillsammans med säkerhetsenheten och alla som i sitt arbete är med och påverkar och påverkas av säkerheten känns otroligt spännande och kul, säger Karin Hesse, ny säkerhetschef på Green Cargo.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141