23948sdkhjf

Movebybike i samarbete med Dott

Movebybike Europe har ingått ett avtal med det nederländska mikromobilitetsföretaget Dott, där Movebybike kommer att assistera Dott med att ladda deras elscootrar via sina city-hubbar. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Mikromobilitetsföretaget kommer att introducera elsparkcyklar i Sverige, men är sedan tidigare verksamma i Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Spanien samt England.

Vi är glada för vårt nya avtal med Dott, det påvisar en tydlig kvalitetsstämpel och position för Movebybike. Dott är en internationell aktör som är etablerad i flera storstäder i Europa har nu valt att expandera till Sverige, de har nu valt oss för att tillgodose deras logistik med hjälp av våra city-hubbar. Idag assisterar vi framförallt Voi med deras elsparkcyklar och vi är nöjda med att nu expandera den delen av vår verksamhet vilket går i linje vår tillväxtresa, säger Lisette Hallström, vd Movebybike i en kommentar.

Samarbetet mellan de två företagen träder i kraft i februari 2022, gäller initialt i Stockholm och har ett värde på över fem miljoner svenska kronor per år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.113