23948sdkhjf

Han är ny försäljningschef på Dachser

Den 1 januari tillträdde Victor Nilsson som ny försäljningschef på Dachser Sverige. Han har verkat inom logistikföretaget sedan 2019, och innan dess som utesäljare för DSV i Landskrona.

Victor har lång erfarenhet från logistikbranschen och har en imponerande meritlista från både produktion och försäljning. De senaste tre åren har han med stor framgång etablerat många nya affärer och kunder till kontoret, säger Thomas Wennborg, branschchef för Dachser Sveriges platskontor i Stockholm, i en kommentar.

Victor Nilsson kommer som försäljningschef i Stockholm bygga upp en starkare försäljningsavdelning med fler resurser under 2022 och samtidigt fokusera på tillväxten av nya kunder för kontoret. Verksamheten i Stockholm är en av Dachsers fyra logistik filialer i landet, och området med terminalen inklusive lageryta spänner över 4 901 kvadratmeter samt har en 820 kvadratmeter stor kontorsyta.

Jag känner mig tacksam för ansvaret som den nya rollen innebär. Personligen är jag väldigt stolt över att representera Dachser, vårt styckegodsnätverk har verkligen bevisat sig i dessa tuffa pandemitider, säger Victor Nilsson.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109