23948sdkhjf

Nytt lager åt Doka

Fastighetsbolaget Wihlborgs har slutit avtal med Doka om en ny anläggning i Helsingborg. Anläggningen, som kommer att bli 2 200 kvadratmeter och beräknas stå klar under 2023, kommer att inrymma lager och kontor åt Doka.

– Under flera år har vi letat efter en lämplig plats för etablering av vår tredje anläggning i Sverige. Att det till slut blev ett samarbete med Wihlborgs i Helsingborg, Väla norra, känns helt rätt. Målet med vår etablering är att komma närmare våra kunder i södra Sverige och att förstärka vår position på den marknaden, säger Claes Thoresson, vd för Doka Sverige, i en kommentar.

Det nya lagret i Helsingborg är tänkt att tjäna det geografiska området Skåne, Blekinge, Småland och Halland. En fjärdedel av ytan kommer att bestå av kontor.

– Vi är glada att få uppdraget att bygga en modern anläggning till Doka med möjlighet att kombinera kontor och lager. Närheten till E4:an och E6:an och goda kollektivtrafikförbindelser för medarbetarna gör området mycket attraktivt, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.141