23948sdkhjf

Vässla i samarbete med leveransföretag

Elfordonsföretaget Vässla har ingått i samarbeten om hemleveranser med bland annat Foodora, Bolt, Wolt och Vembla när det kommer till transporter. Numera kan flera leveranser ske med företagets elektriska cykel i stadsmiljöer för att öka framkomligheten med varor men också mer hållbart.

– Leveransbuden är riktiga hjältar som ser till så att vi andra får tillgång till de här leveranstjänsterna året om. Det är jättekul att vi nu kan bidra med smidiga, säkra och miljövänliga transportalternativ åt dem, säger Sara Öskog, Sverigechef för Vässla i en kommentar, som nyligen utsågs till Sverigechef för företaget.

Fordonen för leverans på den sista milen är tillgängliga via en månatlig prenumerationsmodell istället traditionella inköpskostnaden elimineras.

– Vi har stora visioner för Vässla och satsningen på leveransmarknaden är en viktig del i satsningen framåt. För närvarande har vi en tvåsiffrig tillväxt varje månad och under 2022 siktar vi även på att minst fördubbla antalet anställda på huvudkontoret i Stockholm, säger Sara Öskog.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172