23948sdkhjf

Konecranes levererar automatiskt containerhanteringssystem

I slutet av november tecknade Konecranes och Pesmel en avsiktsförklaring om att tillsammans leverera automatiserad containerhanteringsteknik till logistik- och distributionscenter. Det automatiserade containerhanteringssystemet hanterar containrar i lagerbyggnader där de staplas upp till 14 stycken på höjden, och minskar samtidigt utrymmet med upp till 80 procent.

– Flera logistikverksamheter och distributionscenter hanterar stora mängder ankommande och utgående containrar med stor operativ komplexitet och ökande brist på mark som kan användas. Containerhanteringslösningen för lager från Konecranes och Pesmel skapar ordning i containerkaoset, samtidigt som den eliminerar komplexiteten, ökar genomströmningen och i hög grad minskar utrymmet som krävs för containrar vid logistik- och distributionscenter, säger Tero Vallas, affärsutvecklingschef, Konecranes hamnlösningar i en kommentar.

Pesmel grundades 1978 och har mer än 40 års erfarenhet när det kommer till att levera lösningar till lager- och tillverkningsanläggningar.

Samarbetet med Konecranes är en utmärkt möjlighet för Pesmel att ta vår teknik för lager med höghyllor till ett nytt affärsområde, säger Tony Leikas, vd för Pesmel.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.124