23948sdkhjf

Logicenters färdigställer lager åt e-handelsjätte

Logicenters har nyligen färdigställt ett lager i finska Åbo åt webbutiken Finnish design shop. Det är en anläggning om 12 000 kvadratmeter som har anpassats efter design och miljö, bland annat ett showroom och ett automatiserat lager.

– Vi är mycket glada att äntligen få välkomna Finnish design shop till vår anläggning i Åbo. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda toppmoderna anläggningar som möter våra hyresgästers olika behov. Detta samarbete blir ett tydligt bevis på vad vi kan erbjuda våra hyresgäster. Hållbarhet är något som genomsyrar vår verksamhet vilket blev tydligt i val av material och energilösningar för anläggningen i Åbo, säger Jarkko Äikää, kommersiell chef på Logicenters Finland i en kommentar.

Förutom showroom och arkitektur anpassad efter a-handelsbolaget, har solceller placerats på taket och ambitionen är att driva anläggningen med geotermisk värme.

– Det är fantastiskt att vi nu kan flytta in i vår nya anläggning, som färdigställdes trots coronaviruset. Vi är mycket nöjda med smidigheten i både processen och resultatet som kombinerar de tre saker som är viktiga för oss: effektiv logistik, hållbar utveckling och arkitektur av hög kvalitet. Våra nya lokaler i Åbo är skräddarsydda för våra behov och gör det möjligt för oss att fortsätta bedriva vår snabbväxande e-handelsverksamhet så bra som möjligt, säger Teemu Kiiski, grundare och vd för Finnish Design Shop.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094