23948sdkhjf

DSV inviger Afrikas största logistikcenter  

Under torsdagen inviger DSV Afrikas största integrerande logistikcenter, DSV Park Gauteng i Sydafrika. Centret, som är beläget mellan Johannesburg och Pretoria, har tillgång till O.R. Tambo International Airport. 

 Vi har packat den nya DSV anläggningen med lösningar så som en innovativ sorterare som klarar 13 000 paket varje timme. Under hela byggprocessen har vi också utnyttjat vår globala erfarenhet för att konstruera byggnader där hållbarhet och resursoptimering har varit grundläggande i alla processer, säger Brian Almind Winther, EVP och fastighetsförvaltare på DSV. 

Med en 130 000 kvadratmeter stor yta rymmer logistikcentret ett lager på 79 000 kvadratmeter och en byggnad på 41 000 kvadratmeter. DSV Park Gauteng kommer att bli tillhåll för Air & Sea, Road, Solutions samt Shared Services. 

Invigningen kommer att ske via en virtuell ceremoni. 

DSV Park Gauteng konsoliderar flera mindre kontor och lager runt Johannesburg till ett stort, modernt logistikcenter. Grunden för våra värderingar och kultur är att främja en inkluderande arbetskraft och hållbara affärsmetoder. En konsoliderad anläggning kommer att förbättra samarbetet och erbjuda verkligt integrerade lösningar för leveranskedjor för våra kunder, säger Keith Pienaar, vd för DSV Africa. 

Läs mer om: DSV
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094