23948sdkhjf

Postnord utökar leveransdagar

Postnord börjar nu leverera paket sex dagar i veckan till cirka två miljoner hushåll från och mitten av november. I takt med att allt fler e-handlar utökar Postnord sina leveranser till att omfatta sex dagar i veckan. 

E-handelsföretagens lagerverksamheter har i allt högre utsträckning öppet under helgerna. Det betyder att även vi på Postnord utökar våra tider. Konsumenterna förväntar sig hög flexibilitet och tillgång till sina köp. Dessa förväntningar vill vi självklart leva upp till, säger Peter Hesslin, chef för e-handel.

Uppsala, Helsingborg, Lund, Trelleborg, Landskrona och utvalda områden i Stockholm, Göteborg och Malmö kommer i ett första steg att kunna få leveranser hem på lördagar. I ett nästa steg får boende i fler av Sveriges större städer samma service.

Vi har ett tydligt fokus med utvecklingen av våra tjänster, vi ska skapa bra och smidig service. Jag är stolt över att vi nu kan leverera på ännu fler tider till två miljoner hushåll, vilket i runda slängar innebär nära fyra miljoner människor, säger Peter Hesslin.

Hemleverans på lördagar införs den 13 november för tjänsten MyPack Home. Samtidigt utökar PostNord lördagsleveranserna till ombuden för tjänsten MyPack Collect. Även PostNords paketboxar i de ovan nämnda områdena får lördagsutkörning. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109