23948sdkhjf

Logistikfastighetsaktören stärker sin närvaro i Finland

På en 51 000 kvadratmeter stor yta i finska Nurmijärvi, planerar Logicenter att utveckla en logistikanläggning. Förvärvet blev nyligen klart och den första fasigheten beräknas vara redo under den senare delen av 2022.  

Av den totala markytan kommer 29 000 kvadratmeter göra plats för logistikanläggningen, som enligt Logicenter ska möjliggöra att tre hyresgäster kan hyra in sig på området åt gången. 

 Det gläder oss att vi fortsätter utvecklingen i den finska regionen. Vår närvaro i Nurmijärvi är ett viktigt led i att stärka Logicenters position som en ledande logistikaktör i Norden. Området är dessutom en viktig strategisk plats på grund av dess geografiska läge och goda kommunikationer. Den nyförvärvade marken ger oss möjligheten att tillgodose våra hyresgästers behov och förse dem med en högkvalitativ anläggning för modern logistik. Detta är en satsning som vi ser fram emot att utveckla, säger Jarkko Äikää, kommersiell chef på Logicenters, i ett pressmeddelande. 

På anläggningen planeras solpaneler och möjlighet till att använda geoenergi. I nära anslutningen till den nya logistikanläggningen i Nurmijärvi finns redan företag som Schenker. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14