23948sdkhjf

Logicenters rekryterar Kristoffer Sandberg

Logicenters, som äger och utvecklar fastigheter inom logistik i Norden, har i dagarna rekryterat Kristoffer Sandberg till rollen som ansvarig för transaktioner och affärsutvecklare inom företaget i Sverige. Kristoffer Sandberg har tidigare arbetat med affärsutveckling inom fastighets- och logistikmarknaden för bland annat Cushman & Wakefield. 

 Det här är en topprekrytering vi verkligen är nöjda med. Kristoffer är en av de rådgivare som länge utmärkt sig inom logistikbranschen i Sverige. Han besitter en värdefull erfarenhet av affärsutveckling och har varit en del av en rad stora transaktioner. Just nu befinner sig Logicenters i en stark tillväxtfas och den här rekryteringen är en del av den stora satsning som vi gör. Med Kristoffers långa erfarenhet som rådgivare inom logistikbranschen så kommer han att bli en viktig del i att föra Logicenters framåt. Jag vill varmt välkomna Kristoffer till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Matthias Kettelhoit, vd på Logicenters. 

Inom Logicenters i Sverige kommer Kristoffer Sandberg numera leda den fortsatta affärsutvecklingen och logistikfastighetsaktörens transaktioner i Sverige.  

 Att få ansluta till den främsta aktören inom logistikfastigheter känns oerhört spännande och utmanande. Jag har en lång erfarenhet av transaktionsrådgivning inom fastighetsbranschen, med fokus på logistik- och industrisektorn. Det kändes därför naturligt att gå över till investeringssidan och för mig fanns det bara ett bolag och team som var intressant, vilket var Logicenters. De är den starkaste aktören inom branschen så när möjligheten dök upp var det ett självklart val för mig att vara en del av Logicenters fortsatta tillväxtresa. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Logicenters arbete och portfölj tillsammans med mitt nya team, säger Kristoffer Sandberg 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111