23948sdkhjf

Han blir ny produktionschef på B Andersson och Co åkeri

B Andersson och Co åkeri i Göteborg tillsätter en ny produktionschef. Det blir den tidigare trafikledaren Jonathan Olsson som varit anställd på Tempcons dotterbolag sedan 2007. Förutom att ha varit trafikledare på företaget, har han under en period jobbat på Schenker och skött ESAB:s logistik inom Europa. 

   Jag kommer ha ett övergripande ansvar för vår dagliga produktion genom planering och ledning av de tjänster som vi erbjuder våra kunder såsom transporter, lager och terminalhantering. Naturligtvis handlar det också om att se över och fundera kring hur vi kommer verka framåt. Vilka tjänster ska vi erbjuda i framtiden och hur optimerar vi den verksamhet vi har idag för kommande behov och krav från marknaden. En viktig del i detta är också att kvalitetssäkra de tjänster och produkter som vi erbjuder såväl idag som framöver, säger Jonathan Olsson i ett pressmeddelande.  

Vidare berättar Jonathan Olsson att de största utmaningarna han ser på kortare sikt är att optimera resurser och att i slutändan generera ett positivt ekonomiskt utfall för företaget och kunderna. På längre sikt är utmaningarna att se kraven och förväntningarna som samhället ställer på marknaden i framtiden. 

 Möjligheterna ser jag som många då vi på B Andersson har en enorm kunskap med oss in i den expansiva fas som vi precis påbörjat. Jag ser också vår terminal på Slakthusområdet som en stor tillgång i denna satsning där vi förfogar över stora ytor för såväl kylt som fryst och torrt gods, fortsätter Jonathan Olsson om framtidens marknad.  

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079