23948sdkhjf

Maria Törmä Lindmark ny platschef för Kaunis Irons lastbilstransporter

Maria Törmä Lindmark har anställts som platschef för Kaunis Irons lastbilstransporter i Junosuando med ansvar för den operativa verksamheten.

– Jag är otroligt glad över att få förtroendet att jobba i en så spännande och viktig verksamhet för Pajala och med all personal inom malmtransporterna. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan formulera vart vi vill nå och hur vi ska komma dit. Jag ser fram emot att vidareutveckla verksamheten och det är med glädje och engagemang jag tar mig an denna utmaning, säger Maria Törmä Lindmark.

Maria Törmä Lindmark är utbildad ingenjör inom bygg och anläggning och har tidigare jobbat för Vägverket (numera Trafikverket) och Peab anläggning.

– Vi är jätteglada att ha kunnat rekrytera Maria som platschef till Junosuando. Hon kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av våra malmtransporter på landsväg med fortsatt fokus på säkerhet, produktionseffektivitet och hållbar omställning. Med sin breda ledarskapsbakgrund från produktion och anläggning samt sin starka lokala förankring är hon rätt person att leda verksamhetens fortsatta utveckling, säger Lars Wallgren, logistikchef på Kaunis Iron.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094