23948sdkhjf

Scan Global Logistics köper stort i USA

SGL Group har förvärvat luft- och sjöverksamheten hos ett av de största transport- och logistikföretagen i USA, Werner Enterprises.

Scan Global Logistics Group (SGL Group) fortsätter att expandera, nu på den amerikanska marknaden. SGL Group har förvärvat luft- och sjöverksamheten hos ett av de största transport- och logistikföretagen i USA, Werner Enterprises. Tillsammans ska de erbjuda omfattande internationella logistiklösningar till Werners befintliga och framtida nordamerikanska kunder.

SGL Group har vuxit under hela pandemin och gått in på nya marknader, ökat befintliga och nya aktiviteter i Österrike, Belgien, Polen, Tjeckien, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Sverige.

Med detta förvärv kan vi öka vårt nätverk och vår närvaro i Mexiko, Kina och Nordamerika ännu mer till förmån för våra kunder. För oss är varje utmaning en möjlighet att frigöra potential, och vi kommer att använda alla våra förmågor, utforska och förstå våra kunders behov för att hitta rätt lösningar vid rätt tidpunkt, säger Allen Melgaard, Group CEO för SGL Group.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063