23948sdkhjf

Apoteket satsar på e-handel

Apoteket planerar att öppna ett nytt toppmodernt lager och logistikcenter i Eskilstuna till slutet av 2022.

Det senaste året har Apoteket utvecklat och underlättat för sina kunder i e-handeln med nya betallösningar, klimatsmarta transporter och mer information kring läkemedel. Apotekets e-handel har fortsatt att växa mycket snabbt och prognosen är att tillväxten kommer att fortsätta vara hög. Nu planerar Apoteket för ett nytt toppmodernt lager och logistikcenter i Eskilstuna som ska vara i full drift i slutet av 2022.

Allt fler kunder upptäcker att det är smidigt och enkelt att handla både läkemedel och andra apoteksprodukter i vår e-handel. Att starta ett modernt eget lager för den hanteringen är ett strategiskt beslut och syftet är att vi ska kunna få full kontroll över hela e-handelsaffären för att kunna utveckla den på bästa sätt framåt, säger Wictoria Glans, affärsområdeschef för Apotekets e-handel.

Det nya lagret kommer att ligga i Eskilstuna Logistikpark. Lokalen blir på cirka 20 000 kvadratmeter och kommer att utrustas med solceller och miljöcertifieras.

Vi ser att e-handeln kommer vara en viktig del för att få ihop vardagen för många människor och satsar därför på ny teknik för att möta kundernas önskemål om snabba och flexibla leveranser. Ett nytt lager med modern automation ger oss de bästa möjligheterna att fortsätta växa de kommande åren, samtidigt som vi fortsätter att utveckla kundupplevelsen, säger Wictoria Glans.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063