23948sdkhjf

Airmee ökar antalet hemleveranser kraftigt

Efterfrågan på hemleveranser har aldrig varit större än dagarna kring årets köpfest svarta fredagen. Under förra veckan sexdubblade Airmee antalet leveranser jämfört med samma tidsperiod förra året.

– Vi hade höga mål och förväntade oss en kraftig ökning i och med svarta fredagen och den kommande julen, men trots våra höga förväntningar har volymerna varit långt större än vad vi kunnat förutspå. Anmärkningsvärt är att vi trots en ganska begränsad geografisk expansion under året ser väldigt stor tillväxt i antal leveranser. Vi ser fram emot att kraftigt utöka vår tjänst till ännu fler städer nästa år, säger Julian Lee, vd på Airmee.

– Det är jättekul att vi kan växa med flera hundra procent men det ställer också stora krav på allt från ruttoptimering till sortering. Vår automatiska ruttning som skapas utifrån flera olika lastningshubbar och tar hänsyn till olika typer av fordon är förklaringen på hur vi kunnat växa så snabbt, liksom en förutsättning för fortsatt snabb tillväxt, säger Julian Lee.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109