23948sdkhjf

Kvalitetskött flyttar in hos Bring frigo

Nybergs deli som satsar på kvalitetskött och Bring frigo har under många år haft en affärsrelation. Nu utvecklar de sitt samarbete genom att Nybergs samlar hela sitt lager hos Bring frigo i Jordbro utanför Stockholm. Nybergs deli kommer därmed att avsevärt minska sin miljöpåverkan i form av färre och mer planerade transporter.

De nya lokalerna på 7 500 kvm ger möjligheter att växa och ligger även till grund för förbättringar i framtida process- och produktutvecklingar.
– Med vårt nya logistikupplägg blir det många viktiga pusselbitar som faller på plats för oss. Även om utgångspunkten var minskad miljöpåverkan och ökad produktivitet gynnar det nya logistikupplägget även våra kunder i hög utsträckning säger Nybergs delis vd, Joakim Inaeus.

– Att få ett förlängt och fördjupat samarbete med reducerad miljöpåverkan är hedrande. Vi ser även att samarbetet med Nybergs deli skapar möjligheter att kunna fortsätta utveckla vårt erbjudande till köttbranschen och på sikt utveckla ett centrum för kötthantering, tillsammans med Nybergs deli och andra intressenter i Stockholm, säger Peter Haveneth, vd på Bring frigo. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063