23948sdkhjf

Ny försäljningschef på Dreamlogistics spedition

Per Russberg blir ny försäljningschef på Dreamlogistics spedition. Tidigare har han varit produktchef utrikes på DB Schenker. 

– Genom Pers långa erfarenhet av försäljning och hans gedigna kompetens inom logistikbranschen förstärker vi vår förmåga att nå fler kunder, säger Fredrik Krysén, vd på Dreamlogistics spedition.

Per har gedigen erfarenhet av försäljning och kommer närmast från DB Schenker. Innan dess var han försäljningschef på UPS och Citymail. Per har över 25 års erfarenhet inom logistikbranschen.

– Det känns inspirerande att komma in i ett entreprenörsdrivet bolag med ett starkt erbjudande på marknaden. Jag vill bidra med att ytterligare utveckla vår förmåga att se till kundens behov av logistiktjänster, säger Per Russberg.

Per är ett första steg i tillväxten men under vintern väntar nytt kontor och fler medarbetare kommer att tillkomma.

– Att vi nu växlar upp är ett måste, hade vi inte gjort det hade vi i stället fått tacka nej till kunder. Det såg lite tufft ut under våren men efter sommaren är det full fart, säger Fredrik Krysén.

Dreamlogistics-koncernen omsätter cirka 350 miljoner och har runt 3OO anställda. Dreamlogistics spedition är ett 4PL-bolag som hjälper sina kunder med reducerade transportkostnader, reducerad administration och ökad kontroll. Företaget har åtta heltidsanställda och kontor i Göteborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141