23948sdkhjf

OKQ8 köper 129 Iveco-bilar

OKQ8 märker stor efterfrågan på hyrbilar, bland annat från dagligvaruhandeln som önskar tillfälliga transportmedel till deras matleveranser, när så många kunder beställer hem mat att företagets bilar inte räcker till. För att möta efterfrågan har OKQ8 därför investerat i 129 nya transportbilar från Iveco, flera av dem kylbilar.

Alla transportbilar i OKQ8:s beställning är av modell Iveco Daily. Alla är dessutom HVO100-godkända, med undantag av 14 rena biogasbilar. I beställningen ingår 44 kylbilar, även de HVO100-godkända. Bilarna kommer först och främst att köra i storstäderna.

Mattias Hagman, produkt- och vagnsparkschef på OKQ8, berättar om deras nyinvestering i fordonsflottan:

– Vi har verkligen märkt e-handelns framfart. Många transportbolag, trots egen fordonsflotta, har allt större behov av extra transportmedel under tillfälliga arbetstoppar. Att fler beställer mat på nätet har i sin tur gjort att vi nu ser ökat behov av att investera i kylbilar för att kunna stötta dagligvaruhandeln. Vi har några få sedan tidigare, men nu när efterfrågan är så stor så kändes det givet att investera i fler.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062